Свържете се с нас

Чай за отслабване Tava Tea

НАИСТИНА ЛИ МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ КАТО ПИЕТЕ ЗЕЛЕН ЧАЙ ??

Как е възможно нещо толкова лесно, вкусно и приятно като пиенето на чай да помага за отлабването. ФАКТ! ЗЕЛЕНИЯТ ЧАЙ ПОМАГА МНОГО ЗА ОТСЛАБВАНЕТО! От хилядолетия Китайци и Японци използват зеления чай като натурално средство за отслабване и поддържане на добро здраве. Но дали всеки Зелен чай може да ви помогне да отслабнете. Вероятно сами сте се убедили, че това далеч НЕ Е ТАКА!

Чаят за отслабване TAVA TEA е СУПЕР СИСТЕМА от три много силни органични зелени чая - Уии Клиф Оолонг /Wuyi Cliff Oolong/, Пуер /Puerh/ и Сенча /Sencha,/ и далеч превъзхожда почти всички подобни продукти на пазара и ще ви обясним защо.


Tava Tea е уникална комбинация от три силни зеления чая"Като дългогодишен главен редактор на списанието Muscle Media, интензивно съм изследвал и проучвал действието на редица продукти за отслабване и чая Wu Long (Wuyi Cliff Oolong) е определено най-добрият, който съществува!"

David Kennedy, Редактор на Бестселър №1 на New York Times - Body for LIFE /Тяло за живот/, Главен редактор на списание Muscle Media говори за една от съставките на нашия чай.

Tava Tea не е обикновен чай за отслабване и може да бъде намерен само при нас!

НЕКА ПОГЛЕДНЕМ МАЛКО ПО-ПОДРОБНО КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРАВИ ТОЗИ ЧАЙ...

 • Медиите обичат Tava TeaЧАЯТ TAVA TEA ИЗГАРЯ ДО 2.5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ КАЛОРИИ ОТ КОЛКОТО ЗЕЛЕНИЯ ЧАЙ: Японският Университет в Токошима по Медицина е открил в ново изследване, че хората пиещи редовно чай Wuyi Cliff Oolong изгарят повече от ДВОЙНО количество калории, от колкото тези пиещи Японски зелен чай. Друго изследване е открило, че жени които консумират чай Wuyi Cliff Oolong след храна, увеличават разхода си на енергия с около 10%. За сравнение този процент е само 4% при консумацията на зелен чай и 0% ако се пие само вода.
 • МОЖЕ ДА НАМАЛИ УСВОЯВАНЕТО НА ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ ОТ ХРАНАТА: Учени от Изследователския център Suntory в Осака, Япония, са открили, че пиенето на чайовете Oolong и Puerh около 15-30 минути преди консумирането на въглехидрати, помага да се намали обичайното покачване на инсулина в тялото. Тъй като инсулинът е хормона, който е отговорен за складирането на телесната мазнина, когато консумирате твърде много въглехидрати, качвате и тегло поради повишаването на нивото на този хормон.
 • КОНТРОЛИРА АПЕТИТА И НАМАЛЯВА СКЛОННОСТТА КЪМ ПРЕЯЖДАНЕ: Tava Tea съдържа амино киселината Л-тианин /L-theanine/, която играе важна роля при контролирането на апетита и настроението. Установено е, че при приема на тазиаминокиселина се увеличава и нивото на серотонин в организма и от там може да се намалят депресивните състояния и да се потисне глада.
 • Как мога да отслабна с чая Tava TeaЗАСИЛВА МАСТНАТА ОБМЯНА И ГОРЕНЕТО НА МАЗНИНИТЕ: Учените от Медицинския Университет в Токушима, Япония са открили, че хора пиещи по 2 чаши на ден от чая Tava Tea изгарят с над 157% повече мазнини, отколкото хора пиещи същото количество Зелен чай.
 • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛЕН АНТИОКСИДАНТ: С възрастта в организма се натрупват "свободни радикали", които нанасят множество поражения на клетките. Полифенолите са мощни антиоксиданти, които се намират в растенията и са около 25-100 пъти по-силни от витамините C или E. Само една чаша от нашия чай съдържа около 10-40 mg полифенол, което е повече от колкото една порция броколи или спанак, за които се смята, че са изключителен източник на антиоксиданти. В издледване на Японския доктор Кеничи Янигимото през 2004 година е доказано, че само за 15 дни употреба на чая Wuyi Cliff Oolong може да се постигне до 50% намаление на количеството свободни радикали в организма.

МОЖЕ ЛИ ЕДИН ЗЕЛЕН ЧАЙ ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ТОВА?

 

Мощен чай за отслабване

ДА, НАИСТИНА МОЖЕ, НО НЕ ВСЕКИ ЕДИН ЧАЙ... Ще останете учудени колко мощен може да бъде нашия чай за отслабване в действителност. Но помнете, това не е обикновен зелен чай за отслабване, който може да намерите навсякъде... Силата му идва от уникалната комбинация от трите СПЕЦИАЛНИ чая в него и от още редица други важни фактори, на които ще се спрем след малко.

 • Сертифицирано Органичен чайНАШИЯТ ЧАЙ ЗА ОТСЛАБВАНЕ Е 100% НАТУРАЛЕН И 100% ОРГАНИЧЕН: За разлика от много чайове и други продукти за отслабване на пазара, чаят Tava Tea е изцяло НАТУРАЛЕН и 100% ОРГАНИЧЕН, тоест полезен за здравето ви. Не съдържа никакви нитрати, пестициди или химикали И НИЕ ИМАМЕ НУЖНИТЕ СЕРТИФИКАТИ, ЗА ДА ДОКАЖЕМ ТОВА. Вашият организъм е замърсен достатъчно, няма нужда да го тровите повече с разни химикали и наястни субстанции.
 • ЧАЯТ TAVA TEA Е С ВЪЗМОЖНО НАЙ-ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА ПАЗАРА - КЛАС "А": Ние използваме само цели чаени листа от най-високия възможен клас чай, така нареченият клас "А", като сме ги пакетирали в уникални копринени пирамидални пакетчета. Да, нашият чай не е евтин, но не очаквайте да имате тези резултати от който и да е друг евтин чай на пазара. Нашата формула е уникална и не може да я намерите никъде другаде. Повечето производители използват само чай на прах, който се прави от малките, не толкова потентни икачествени чаени листа. Това няма нищо общо с първокласни цели чаени листа!УНИКАЛНИ ПИРАМИДАЛНИ ПАКЕТЧЕТА
 • УНИКАЛНИ ПИРАМИДАЛНИ КОПРИНЕНИ ПАКЕТЧЕТА: Ние използваме големи пирамидални копринени пакетчета, каквито няма да намерите никъде другаде. Тези специални пакетчета позволяват водата наистина добре да запари чая и да извлече от него ценните му масла и аромати. Освен това, те са предназначени да се използват за няколко запарки, така че да се извлекат всички здравословни антиоксиданти и минерали от листата и в същото време правят чай изключително икономичен..
 • НАШИЯТ ЧАЙ ЗА ОТСЛАБВАНЕ СЪДЪРЖА И РЕДИЦА МИНЕРАЛИ: Мед, Магнезий, Калий, Фосфор, Манган, Селен, Калций и Флуор. Има също така и Каротен и Лутеин, два мощни антиоксиданта, които се съдържат в морковите.
 • ОСВЕН ТОВА СЪДЪРЖА И МНОГО ВИТАМИНИ: A, B1, B2, C, E K, P U Пантотенова киселина, Фолиева киселина и Ниацинамид. Има и детоксикиращи алкалоиди като Теофилин, Теобромин, Теин и успокояващата аминокиселина Теанин.

СПОДЕЛЕТЕ ВЪВ FACEBOOK

 

КАКТО ВИЖДАТЕ, ТОВА НЕ Е ОБИКНОВЕН ЗЕЛЕН ЧАЙ! ВСИЧКО СЕ ДЪЛЖИ НА НЕВЕРОЯТНИТЕ СВОЙСТВА НА ВИДОВЕТЕ ЧАЙ, КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ!

НО КАКВО ИМА В ЧАЯТ TAVA TEA, ЧЕ ДАВА ТАКИВА НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ?

WUYI CLIFF OOLONG, PUERH И SENCHA! Какво всъщност означава всичко това?

Wuyi Cliff Oolong, Puerh и Sencha не са търговски марки или продукти, а видове чай. Двете основни групи чай са Черния и Зеления чай. След това всяка група се разделя на множество подгрупи. Чайовете Wuyi Cliff Oolong, Puerh и Sencha спадат към групата на Зеления чай.

Тези видове чай съдържат огромно разнообразие от мощни хранителни съставки е се използват в Китайската народна медицина от повече от 5000 години.

Wuyi Cliff Oolong (Wu Long)

Чая Oolong изгаря мазнинитеЧаят Оолонг (Oolong) е известен още под названието Wu-Long (улонг). Има няколко версии за произхода му, но всички те го отнасят към периода преди 400-500 години в провинцията Фуджиян в Китай - място, което и днес още е известно като най-едно от най-чистите на света. Този вид чай е окислен и огнен, което му придава специфичен, силен и запомнящ се вкус и цвят, различаващ го от останалите.

 • Според изследване, публикувано през 1999 г в International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders, чаят Oolong помага за отслабването, като намалява усвояването на мазнините от храната. Ако организмът ви не усвоява мазнините, се постига същият ефект, както и ако тялото изгаря мазнини.
 • Повечето от изследванията върху този чай са установили, че хората, които го пият редовно (по две или повече чаши на ден) имат по-ниски нива на холестерол в кръвта и по-рядко страдат от сърдечни заболявания.
 • Освен това чаят Oolong помага на хора със сърдечна недостатъчност или прекарали удар да се възстановяват по-бързо.
 • Консумирането на 75 мл чай Оолонг на ден понижава нивата на кръвната захар без да се стига до състояния на хипогликемия.
 • Чаят Oolong има много силни антиоксидантни свойства и е доказано, че дори предпазва от рак.
 • Чаят Oolong съществува буквално от стотици години, но от скоро той беше открит от редица знаменитости включително Виктория Бекъм, Кортни Кокс, Парис Хилтън и много други.
 • А ние не използваме какъв да е Oolong чай. Ние ползваме варианта Cliff, който е един от най-ценните и скъпи чайове от семейството на Oolong.
Puerh

Чая PuerhТой е кръстен на града Puerh в провинцията Yunnan тъй като този град е бил на времето основния търговски център на чай. На вкус е като черния чай, но той попада в съвсем друга категория. Едно от най-важните неща за този чай е, че става все по добър с времето. Това е така, защото след като се обере, се обработва като частично се изсушава, с цел да се запази до някъде влагата. След това докато е все още леко влажен се съхранява на бали в специални помещения или пещери. Чаят обработен с тази техника може да се намери на реколти като виното, като някои датират от над 50 години. Чаят Puerh често е наричан "Вълшебния Тоник" или "Медицинския чай" и е изключително популярен в Китай от над 1700 години. Поради изключителната му стойност и невероятните му здравословни ефекти той е предлаган в знак на почит към Императори и високопоставени служители от Китайския Имперски Двор. Здравословните ефекти и медицинското приложение на чая Puerh са документирани в редица древни ръкописи и книги от Китайската история.

 • Този чай често се консумира от Китайците след мазна или тежка храна. Така мазнините се смилат по-бързо и не се наблюдава обичайното подуване на стомаха след тежка храна.
 • По-новите проучвания показват силни ефекти на понижаване на холестерола, свойство да пречиства кръвта и значителна помощ в усилията за загуба на тегло.
 • Продължителната употреба намалява триглицеридите, високото кръвно и нивата на LDL холестерола и играе важна роля в превенцията на сърдечно-съдовите заболявания.
Sencha

Чаят Sencha е може би най-популярният чай в Япония, като представлява около 80% от общото производство на чай. Пие се както топъл през зимата така и изстуден през лятото. Той има много високо съдържание на Catechin, вид полифенол и мощен антиоксидант. Въпреки, че има различни видове полифеноли, Cathechin е най-силният от тях. Най-силният Cathechin - Epigallocatechin gallate (EGCg), се съдържа в изобилие в този зелен чай. Полифенолът Catechin има анти бактериални свойства и намалява риска от сърдечни заболявания.

 • Чаят Sencha ускорява метаболизма и стимулира топенето на телесни мазнини.
 • Спомага за намаляване на артериалните запушвания и предотвратява образуването на съсиреци от тромбоцитите, което от своя страна води до понижаване на кръвното налягане и до намаляване на стреса.
 • Чаят Sencha е доказано, че може да регулира кръвната захар, има диуретично действие и улеснява храносмилането.
 • Използва се успешно при превенция на сърдечно-съдови заболявания и инсулти, поддържа кръвното налягане в оптимални стойности, стимулира имунната система и силите на организма да се бори с възпалителни процеси, вируси и инфекции.
 • Забавя процесите на стареене.


ВЪПРЕКИ ВИСОКОТО КАЧЕСТВО, ЧАЯТ TAVA TEA Е НА ДОСТЪПНА ЦЕНА

Както вече разбрахте, ТОВА НЕ Е ОБИКНОВЕН ЗЕЛЕН ЧАЙ ЗА ОТСЛАБВАНЕ. Затова не го бъркайте със зеления чай, който може да си купите от кварталния супермаркет. Това е 100% ОРГАНИЧЕН продукт, с възможно най-високото качество КЛАС "А". Затова и не може да очаквате същите резултати от някой нискокачествен чай, с каквито за съжаление е пълно на пазара. Е, навярно ще сте приятно изненадани да чуете, че въпреки огромните си предимства и високото си качество... чая Tava Tea е на сравнително ДОСТЪПНА ЦЕНА ! Не казваме, че е евтин, но високото качество си има цена, а и сигурно сами сте се убедили многократно, че евтиното излиза почти винаги по-скъпо...ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ НИ ЦЕНИ
ПРИ ПОРЪЧКА ОНЛАЙН СЕГА ! ДО 39% ОТСТЪПКА !

* Всички цени са с ДДС

Пълна 6 месечна гаранция за удовлетвореностTAVA TEA ЩЕ ПРОРАБОТИ ЗА ВАС ИЛИ НИЕ ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ! Нашата гаранция е толкова проста! С поръчката получавате и 180 дневна пълна гаранция за възстановяване на парите ви! Това е НАЙ-ДЪЛГАТА гаранция, която ще получите в тази индустрия.

Освен това, поръчката ви ще бъде лесна, сигурна и дискретна!

Предлагаме напълно безплатна, бърза и дискретна доставка. Никой освен вас няма да знае какво сте поръчали. Не чакайте е секунда повече. Поръчайте СЕГА при абсолютна сигурност. Ще ви изпратим поръчката ви с куриер, за наша сметка, където и да се намирате в България, като ще платите на куриера в брой след като си получите продуктите.

Поръчайте вашия чай за отслабване сега!

СПОДЕЛЕТЕ ВЪВ FACEBOOK