Свържете се с нас

Зелен чай за отслабване

Чай за отслабване Tava Tea

ЧАЯТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ TAVA TEA Е ГАРАНТИРАНО 100% ОРГАНИЧЕН.

Това е много важно. Когато си купувате какъвто и да е чай за отслабване, с лечебни свойства или просто зелен чай, ако искате да извлечете максимална полза от него, уверете се че той е 100% ОРГАНИЧЕН. Няма нужда да тровите организма си с пестициди, химикали или други отрови. И без това вашето тяло е достатъчно отровено вече.

100% сертифициран органичен чай за отслабванеЗа разлика от повечето наши конкуренти, чая Tava Tea се произвежда 100% органично.

И ние имаме сертификатите, за да подкрепим това твърдение.

Вие заслужавате да знаете какво точно купувате, а ние нямаме какво да крием и напълно се гордеем с качеството на нашия продукт.

ОРГАНИЧНИ СЕРТИФИКАТИ

Ние имаме три различни сертификата за органичност издадени от една от най-старите и най-реномирани международни компании в света, специализирана в инспектиране, сертифициране и качествено гарантиране на органични продукти - INSTITUTE OF MARKETECOLOGY (IMO). Повече подробности относно сертифициращата компания и видовете сертификати може да прочетете ето тук: http://imo.ch

Органичен сертификат Органичен сертификат Органичен сертификат

 

Какво представляват Органичните сертификати?

Сертификата гарантира, че стриктно изпълняваме всички регулации на тези институции, като не използваме абсолютно никакви пестициди, нито каквито и да е химикали при отглеждането на нашата продукция. Тези институции ни инспектират всяка година и сертификата, който ни издават е година за година.

Сертификат за Състав

Ние също така имаме и сертификат за състав, който гарантира вида и количеството на всеки от видовете чай, които използваме в Tava Tea.

Това ви гарантира, че единственото нещо в нашия чай е самия чай. За съжаление има безскрупулни производители, които се опитват да добавят всякакви евтини пълнежи или други нискокачествени и неефективни видове чай, само и само да намалят разходите си.

Гарантираме ви, Tava Tea Triple Power е може би най-добрият чай за отслабване, който може да намерите на пазара в момента. При това 100% ОРГАНИЧЕН и с ПЪЛНА 180 ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ. Просто няма аналог.


Сигурни сме, че вече искате да изпробвате този невероятен чай. Разбрахте, че е напълно чист, органичен, полезен, доказано ефективен и вкусен..., така че остава само ДА ПОРЪЧАТЕ ВАШИЯ ЧАЙ ЗА ОТСЛАБВАНЕ TAVA TEA СЕГА!

Поръчайте вашия чай за отслабване сега!

СПОДЕЛЕТЕ ВЪВ FACEBOOK