Свържете се с нас

уникален чай за отслабване

КАК ДА ПОЛЗВАТЕ ЧАЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ TAVA TEA

Не може да е по-просто от това. Сварете си чай и пийте от 4 до 8 чаши чай дневно. За най-добър резултат с килограмите пийте по една чаша чай около 1 час преди храна и 1 чаша чай по време на храна. Може да го консумирате както топъл така и студен без значение за ефекта. Приема на повече от 8 чаши чай дневно не е препоръчителен, защото може да причини някои странични ефекти и нежелана стомашна активност.

Уникални пирамидални чаени пакетчета

ИНСТРУКЦИИ ЗА ЗАПАРВАНЕ

Както всяка органична субстанция, чая е много чувствителен на температура. Много от важните му съставки ще се разрушат ако се изложат на прекалено висока температура, като това може да развали и вкуса на чая. Грешната температура на водата е една от най-честите причини за горчивината на чая.

Първа запарка:
  • Загрейте 600-700 ml (3-4 водни чаши) вода в чайник или термо кана, докато заври.
  • Изчакайте, докато водата изстине малко до 80-85 градуса или разредете със студена вода.
  • Сложете едно пакетче чай във водата и оставете да се запари за около 3-4 минути за първата запарка. Цвета на водата трябва да е топло-златист към кафяв. Вашият чай е готов за пиене.
  • Не изхвърляйте използваното пакетче чай, защото сте го използвали само веднъж и все още не сте извлекли от него всички здравословни съставки и антиоксиданти. Съхранявайте пакетчето чай на сухо място до следващата запарка.
 
Втора запарка:
  • За втората запарка загрейте 500-600 ml (2-3 водни чаши) вода в чайник, докато заври. Отново изчакайте, докато водата изстине до 80-85 градуса или разредете със студена вода.
  • Сложете едно пакетче чай във водата и оставете да се запари за около 5-6 минути. Цвета на водата трябва да стане почти като първата запарка, може би малко по-светъл. Втората запарка извлича различни масла и антиоксиданти от чая и по тази причина вкусът му е възможно да е малко по-различен от първата запарка.

 

Допълнителни съвети:

Ако желаете може да си направите и трета запарка чай. Отново използвайте 500-600 ml вода, изчакайте пак да изстине леко и задръжте чая този път за около 7-8 минути.

Може да използвате по-малко вода за индивидуални запарки /за 1 чаша чай само/. Времето, което трябва да държите пакетчето чай в топлата вода за първата запарка трябва да е 30-60 секунди в такива случаи. За всяка следващата запарка увеличете времето с по 30-60 секунди.

Препоръчваме ви да правите по 2 или най-добре по 3 запарки от едно пакетче, макар да е възможно да правите и по повече. Има известни Японски чаени ритуали, при които се правят до 12 запарки, като последната е дълга около 20-25 минути!

 

Не забравяйте, че чая Tava Tea Triple Power има и ПЪЛНА 180 ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ. Ако не сте доволни просто ще ви върнем парите.

Остава само да поръчате вашия чай при абсолютна сигурност. Доставката е бърза, дискретна и напълно безплатна.

Поръчайте вашия чай за отслабване сега!

СПОДЕЛЕТЕ ВЪВ FACEBOOK