Свържете се с нас

tava tea чай за отслабване

Чай за отслабване Tava Tea

Често задавани въпроси

Ако имате някакви въпроси относно ползването на продуктите, начинът на поръчка или каквото и да е, вие винаги може да се свържете с нас чрез формата за контакт, но ето отговорите на едни от най-често задаваните ни въпроси.

Ако имате въпрос, вижте първо дали няма да намерите отговора по-долу. В противен случай, не се колебайте да се свържете с нас. За целта използвайте формата за контакти. Ние ще се постараем да ви отговорим в рамките на 24ч, а в повечето случаи и много по-бързо.


Въпрос: Как ще ми помогне чая Tava Tea да сваля килограми?

Отговор: Чай Tava Tea засилва обменните процеси в организма и по този начин ще изгаряте много повече калории от колкото обикновено. Доказано е че този чай изгаря 2.5 пъти повече калории от колкото зеления чай, който е смятан за доста силно средство за отслабване. Освен това чая Oolong помага да се намали обичайното покачване на инсулина в тялото след храна, намалява абсорбирането на мазнините, повишава метаболизма и е отговорен за неадреналиновото разграждане на мастната тъкан.


Въпрос: Как да консумирам Tava Tea?

Отговор: За оптимален ефект с цел отслабване, пийте по една чаша чай около 1 час преди храна и 1 чаша по време на храна. Ако целта ви не е отслабване, може просто да замените ежедневното си кафе с този чай или да го пиете 2-3 пъти през деня по ваше желание. Чая може да се приема както топъл така и студен без разлика в ефекта. Ако нямате време да си правите чай през деня докато сте на работа, направете сутрин две или три запарки на едно пакетче съгласно инструкциите, които ще намерите в продуктовата брошура, сипете чая в голяма бутилка или термос и консумирайте топъл или студен през целия ден. Препоръчваме да се консумира неподсладен, но при желание за подслаждане най-добре използвайте плодова фруктоза. Не приемайте повече от 8 чаши чай дневно, защото това може да причини някои странични ефекти и нежелана стомашна активност.


Въпрос: Колко мога да отслабна с този чай за 1 месец?

Отговор: Отслабването е строго субективен процес, тъй като зависи от множество фактори, като възраст, начин на хранене, скорост на метаболизма, двигателна активност, заболявания и много много други. В тази връзка резултатите при всеки индивид е нормално да са различни и да варират, но най-често нашите клиенти свалят от 4 до 8 кг на месец.


Въпрос: За колко време стига една кутия от чая?

Отговор: В една кутия има 20 пакетчета по 2 гр.всяко, като от всяко пакетче може да се правят до 3 запарки с около 600 мл вода, или това означава, че от едно пакетче ще имате около 9 чаени чаши чай. По този начин с една кутия може да изкарате около 30 дни ако консумирате по 6 чаши чай на ден както е препоръчително.


Въпрос: Колко дълго трябва да ползвам чая Tava Tea, за да има добър резултат?

Отговор: Колко дълго ще ползвате чая Tava Tea зависи изцяло от вас и от това, колко излишни килограма искате да свалите. Някои хора искат да свалят само няколко килограма и се нуждаят от една опаковка само, докато за други, които имат доста повече за сваляне ще отнеме по-дълго време и препоръчваме две или най-добре три опаковки от чая.

Освен това, понеже е доказано, че съставките на този чай имат и множество здравословни ефекти, като намаляване на холестерола, нормализиране на кръвното налягане, засилване на имунитета, подобряване на храносмилането и много много други, повечето хора продължават да го пият дори след като са постигнали желаното от тях тегло. А не на последно място този чай е и много приятен на вкус и дава много енергия и тонус, така че с него можете спокойно да замените ежедневната си доза кафе.


Въпрос: Има ли този чай някакви противопоказания и странични ефекти?

Отговор: Чая Tava Tea няма констатирани никакви отрицателни странични ефекти, като това се дължи на 100% органичния му състав и на уникалните видовете чай, които се използват в него. Всеки здрав човек може да го ползва, като единствено не го препоръчваме на бременни и кърмещи жени. Хора със сериозни здравословни проблеми е добре да се консултират с лекуващия си лекар преди употреба. Да не се надвишава максималната дневна доза от 8 чаши чай на ден.


Въпрос: Имам високо кръвно. Мога ли да го ползвам?

Отговор: Да, можете да ползвате спокойно чая Tava Tea тъй като той не повишава кръвното налягане, а дори е възможно да го нормализира. Чайовете Oolong и Puerh са известни с това, че намаляват холестерола, подпомагат сърдечно съдовата система и нормализират кръвното налягане.


Въпрос: Този чай лекарство ли е?

Отговор: Чаят Tava Tea не е лекарствено средство. Това е 100% натурален продукт, 100% органичен с нужните сертификати, като съставките му имат хилядолетна история. Не препоръчваме да се използва като заместител на разнообразното хранене.


Въпрос: Цената в интернет сайта крайна ли е или има някакви скрити такси?

Отговор: Всички цени в интернет сайта ни са крайни, с ДДС и няма никакви скрити такси допълнително. Доставката и наложения платеж са също за наша сметка, тоест са безплатни за вас.


Въпрос: Какъв е срокът за доставка на продуктите?

Отговор: Доставката се извършва от 1 до 3 работни дни за територията на България, в зависимост от населеното място. Поръчки направени до 17ч се изпращат обикновено още в същия ден. Поръчки направени в петък след 17ч и такива направени в почивен или неработен ден, се изпращат в първия следващ работен ден. Доставките се извършват от Понеделник до Събота в работно време 9-18ч. В случай, че куриерът не ви намери на посоченият от вас адрес, той ще ви позвъни на посочения от вас телефон, за да се уточните къде и кога да ви достави пратката.

Поръчайте вашия чай за отслабване сега!

СПОДЕЛЕТЕ ВЪВ FACEBOOK