Свържете се с нас

Tava Tea - най-силния чай за отслабване създаван някога

Чай за отслабване Tava Tea

Кои сме ние и коя е компанията, която стои зад най-силния чай за отслабване създаван някога - Tava Tea Triple Power?

За съжаление има толкова много компании, които продават продукти online и остават напълно анонимни. Лъскави интернет страници, големи обещания, но не се представят. Колко грубо!

Тъй като ние се гордеем с нашите продукти, бихме искали вие да знаете кой стои зад тях, както и кои сме. Ако желаете може да се свържете с нас чрез формата за контакт на сайта или да прочетете секцията Въпроси и Отговори, за да получите отговорите на някои от най-често срещаните въпроси.

Кои сме ние?

Слим Хербал Груп ЕООД е изключителен вносител и дистрибутор за България на продуктите на холандската фармацевтична фирма Roduve Healthcare Solutions, която е създател и производител на органичния чай Tava Tea Triple Power. Основният ни дистрибуционен канал е online. Нашите подробни фирмени данни може да намерите на сайта ни в раздел "Общи условия"

Коя е Roduve Healthcare Solutions?

Основана от медицински специалисти в Ротердам Холандия, Roduve Healthcare Solutions произвежда и дистрибутира различни продукти за грижа за външния вид и здравето. Ставайки свидетели през последните няколко години на появяването на много нови продукти, продаващи се online, те решават да изследват съставките на някои от тези продукти, да видят какви са отзивите от клиентите и остават шокирани от драматичните изводи, до които стигат.

 • Те откриват множество продукти, съдържащи не работещи съставки, както и продукти с високи /дори токсични/ нива на химикали в тях.
 • Много компании не осигуряват почти никаква допълнителна информация за своите продукти, като какво точно съдържат, как се ползват, какви са страничните ефекти и друга важна информация.
 • В Roduve наистина вярват, че клиентите не трябва да бъдат подвеждани от компании, които се интересуват само от собствената си печалба. Печалбата не трябва да е водещата цел на една реномирана компания, работеща с продукти за грижа за здравето и външния вид.
 • Много е опасно, когато са намесени непрофесионалисти при здравните продукти. Човешкото тяло е изключително деликатно произведение на природата и много лесно може да се обърка неговото функциониране от некачествени продукти.
 • Да се намери правилния баланс от съставки за даден продукт е много важно и в същото време много трудно да се постигне.

Поради тази причина Изследователската и Развойната дейност са много важна част от бизнеса на Roduve. Те прекарват голяма част от времето си в търсене на най-добрите съставки подходящи за целите на техните продукти

Например:

 • Те не позволяват абсолютно никакви химикали да се използват в билковите им продукти.
 • Те използват само 100% органично отглеждани съставки
 • Те използват само най-добрите органични съставки в продуктите си

Нашите предимства

 • Ние доставяме продуктите, които продаваме online, директно на крайния клиент. Това ни гарантира, че можем да контролираме качеството, точността и скоростта на доставката. Това е най-бързия начин един продукт да стигне до потребителя, където и да се намира в страната.
 • Благодарение на online дистрибуцията, ние можем да намалим някои от текущите си разходи, като по този начин можем да си позволим да ви предложим продуктите си на значително по-ниска цена.
 • Предлагаме продуктите на реномирана и опитна Холандска фармацевтична компания, която е създала изключителни продукти, даващи реални резултати.

Сигурни сме, че вече искате да изпробвате този невероятен чай. Разбрахте, че е напълно чист, органичен, полезен, доказано ефективен и вкусен...при това е с пълна 180 дневна гаранция за удовлетвореност, така че остава само ДА ГО ПОРЪЧАТЕ!

Поръчайте вашия чай за отслабване сега!

СПОДЕЛЕТЕ ВЪВ FACEBOOK